Кількість
|
Вартість
|
||
|
«Батир» Н3-Class – це найновіший «суперкар» від українського виробника ексклюзивних тандирів. Професійний Еліт-клас, лідер серед численних моделей керамічних печей-тандирів.
Тандир-піч "Батир" має вагу від 340 кг, підвищену товщину стінок для тривалої акумуляції тепла, що дає можливість готувати в ньому 24 години на добу за певних умов.
Робочий об'єм призначений для виготовлення великого асортименту страв!
Легко без особливих зусиль можна приготувати: хлібні вироби (лаваш, самсу, піцу, джабатта, мчаді, чапаті), цілого баранця, порося або тушку великого індика.
Кількість шампурів: 20-55 шт (8-25 кг м'яса за одне приготування).
Зручний в експлуатації, може бути укомплектований підйомним механізмом із противагою для кришки та керованою колісною базою для пересування тандира.
Відмінно підійде для домашнього використання, як і для кафе, ресторанів.